top of page

Onze PASSIE voor jouw GROEI

en RESULTAAT

Bart Goethals

Bart Goethals heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van middelgrote KMO’s, grote bedrijven en multinationals in diverse sectoren in binnen- en buitenland. Hij coacht, inspireert en begeleidt bedrijven, teams en ondernemers.

Hands-on en met respect voor eigenheid van mens en organisatie.

Eenvoud. Puur. Inspireren. Rust brengen.


Belangrijke troeven in deze boeiende tijden...

Wat is de aanpak van CLICKING?

Ieder bedrijf en elk project is anders en alles verdient altijd een persoonlijke aanpak. Dit zijn enkele pijlers waarop de aanpak van Clicking steunt om de opdrachten in nauwe samenwerking met de klant tot een goed einde te brengen, om de bereikte resultaten tot diep in de organisatie vast te ankeren en om continu verbeteren als ‘second nature’ systeem te integreren.

Wat je ook doet, doe het met passie.

Clicking = passie. Met onze gedrevenheid en positiverend enthousiasme besmetten we graag je hele organisatie.

Graag komen werken, leren positief managen, daadwerkelijke interesse tonen en gedreven sturen naar doelgericht samen slimmer scoren zijn hierbij de belangrijkste doelstellingen.

PASSIE & POSITIVITEIT

Lees meer

Het woord dat alles zegt voor iedereen : respect.

Wij ‘ZIJN’ respect. Het is de basis van elk project, elke samenwerking, elke coaching. Van links naar rechts, van boven naar onder. Niet teveel oordelen en veroordelen, maar positief en constructief helpen en groeien. Morgen beter dan vandaag.

RESPECT

Lees meer

Geen standaardprojecten of copy-paste.

Een bedrijf is geen serieproduct. Respect voor de eigenheid en de ‘couleur locale’ vereist het nodige maatwerk.
Think global and act local is hierbij het motto. Verder begeleiden wij de projecten gericht en in de praktijk : in de markt met de verkopers, bij de operators aan de productielijn, in de directiekamer met het Management Team.

OP MAAT

Lees meer

In tijden waar we met alles tegelijk bezig zijn, is rust essentieel.

Een wildgroei aan projecten, elkaar en onszelf continu voorbijlopen, druk-druk-druk, onvoldoende correcte communicatie. Dit zorgt er al te vaak voor dat we de essentie uit het oog verliezen:  hoofdzaken worden bijzaken en jammer genoeg ook vice versa. Clicking helpt je de juiste focus, flexibel en wendbaar, te behouden op een rationele en systematische manier.

RUST BRENGEND

Lees meer

Praktijk na de theorie

Theorie schetst een kader en geeft richting, maar is onvoldoende om resultaten te garanderen. Clicking vertaalt elke beslissing ook in een praktisch plan van aanpak, gaat mee de vloer op met concrete actieplannen en begeleidt medewerkers naar het gewenste resultaat.

HANDS ON

Lees meer

Resultaat brengen en daarna ook nog vasthouden.

Onze PASSIE voor JOUW Groei en JOUW Resultaat: hét handelsmerk van Clicking. Onze gedrevenheid staat haaks op vrijblijvendheid. Wij sturen en begeleiden systematisch naar het effectief bereiken van meetbare resultaten alsook naar het borgen van resultaten en oplossingen in het weefsel van de organisatie.

RESULTAAT

Lees meer

bottom of page