top of page
DSC08615.jpg
Wat kan Clicking voor jou betekenen?

Doorheen de jaren heeft Clicking de focus gelegd op de cruciale aspecten van het ondernemen die vaak de achillespees zijn van de ondernemer of de organisatie zelf. Met een doorgedreven systematische aanpak in combinatie met respect voor mens en organisatie maken we samen de "click" naar verbetering.

MAKE IT HAPPEN

Advies is voor ons geen kwestie van rapporten schrijven en dan weglopen. Clicking inspireert en begeleidt.

In nauwe samenwerking met onze klant begeleiden wij de analyse en uitwerking van projecten maar ook de implementatie en de consolidatie. CLICKING zet zelf mee de stap naar het DOEN, het uitvoeren, het sturen en coachen naar het realiseren van de doelstellingen en sluit elk project af met een degelijke consolidatie voor borging op lange termijn.

PERFORMANCE MANAGEMENT

Meten is weten, maar het gaat er vooral om hoe we die data kunnen vertalen naar informatie en actie.

CLICKING begeleidt je organisatie in het opzetten en/of verder verfijnen van een doelgericht, compleet en toch eenvoudig dashboard van ‘hard & soft’ parameters : het inspireren bij het bepalen van de KPI’s, het opzetten en uitwerken van de meetsystemen, het verzamelen van de data, de visualisatie en communicatie hiervan, de data vertalen naar relevante informatie, naar kennis, naar aktie om uiteindelijk door te breken naar resultaten.

Performance management.png
Growth coaching.png
GROEICOACHING

Het allermooiste wat er bestaat is mensen helpen groeien.

Hét handelsmerk van CLICKING is “mensen helpen groeien”. Mensen maken het verschil in élke onderneming. Overal zoeken we naar persoonlijke groei en het verder ontluiken van het immer aanwezige potentieel.

Wij maken het verschil inzake positieve groei-coaching van medewerkers op alle niveaus : van bedrijfseigenaars en aandeelhouders over bestuurders, directieleden en managers, tot kaderleden, bedienden, teamleaders, meestergasten en arbeiders. Allemaal spelen ze een essentiële rol in elk succesvol bedrijf. Telkens opnieuw zijn we aangenaam verrast van de afgelegde groeitrajecten.

STRATEGY SUPPORT

We willen toch allemaal vooral met de juiste dingen bezig zijn…

Daarom biedt CLICKING op de diverse niveaus (RvB, directiecomité, managementteam) ondersteuning om op een systematische wijze strategie uit te werken of te verfijnen, om vervolgens de vertaling naar plannen en projecten en doelstellingen alsook de communicatie te begeleiden doorheen de organisatie.

Strategy.png
Coaching bedrijfsleiding.png
EXECUTIVE COACHING

Aan de top van een bedrijf zijn er weinig evidenties maar vooral veel vraagtekens.

Voor eigenaars, bedrijfsleiders en directieleden wil CLICKING vooral een pretentieloos klankbord zijn. Luisteren naar wat er op de mentale agenda staat, wat er op de lever ligt, inspireren bij de minder evidente besluitvormingsprocessen, vaak vertrouwelijke en persoonlijke thema’s die het functioneren van de bedrijfsleider tijdelijk kunnen overschaduwen.

We zoeken en vinden samen een weg om zoveel mogelijk vraagtekens weg te werken. (klik voor hier meer info)

WORKSHOPS & KEYNOTES

Een moeilijke of riskante workshop of seminarie voor de boeg of nood aan een 'Positief confronterende' thematische keynote die bulkt van de herkenbare groeipunten?

Inspireren is de rode draad bij Clicking. Zeker bij groepsdynamische processen zoals problem solving teams; workshops, seminaries en keynotes rond diverse managementonderwerpen maar ook persoonlijke energie en groei. Ontwapenend open en eerlijk, maar confronterend waar nodig.

Workshops seminar.png
bottom of page